У Чернівцях виявили тіла двох чоловіків. Одним із загиблих виявився відомий рок-музикант Віталій Сандул.

Як повідомляє пресслужба Чернівецької області, про моторошну знахідку на вулиці Руській повідомив місцевий житель, який вночі 12 січня побачив двох чоловіків, що не подавали ознак життя. Один з них помер у кареті швидкої допомоги.

Правоохоронці уточнили, що причину смерті встановлять після того, як проведуть судмедекспертизу. Друзі музиканта припускають, що він і його приятель могли померти від переохолодження.

Віталій Сандул був лідером гурту "Салават Юлаєв" (згодом перейменований в "Салават United"), стиль музики якого – мікс готики і пост-панку.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Тим часом російського актора Дмитра Гусєва знайшли мертвим у Москві. Як повідомляють російські ЗМІ, у середу, 13 січня, 45-річного актора Дмитра Гусєва знайшли мертвим у своїй машині близько знімального майданчика в столиці РФ.

Раніше повідомляли, юний франківчанин жорстоко розправився з найріднішими і похвалився в мережі- " ловіть мене, копи!".

Як повідомляв Знай.ua , 15-річна буковинка зважилася на страшне, батьки посивіли за секунди. Як повідомили в прес-центрі поліції Буковини, близько 12 години в селі Йорданешті померла дівчина, яка наковталася таблеток.

Знай.ua писав, 40-річний бізнесмен жорстко розправився з молодою дружиною і самоліквідувався.