Популярна українська співачка Ані Лорак, яка нині живе та працює в Росії, показала, як проводить новорічні канікули у компанії найріднішої людини.

Так, співачка виклала в сторіс на своїй сторінці в Instagram світлину зі своєю донечкою.

Крихітка сидить біля двох сніговиків, які, очевидно, вони зліпили разом з мамою.

скріншот: Instagram Ані Лорак

Нещодавно знаменитість виставила в Сторіс несподіване селфі в дзеркалі, позуючи в гримерці і відзначивши свою локацію, як "Київ, Україна", повернувшись в рідну країну вперше за довгий час. Так, артистка приміряла чорне худі-оверсайз, поставши перед численними шанувальниками в незвичайному образі і перетворившись з шатенки на попелясту блондинку, поцікавившись, чи подобається її фанатам таке перетворення.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Варто відзначити, що Кароліна ніколи не наважувалася на такі кардинальні зміни зовнішності і не змінювала колір волосся, тому можна припустити, що і нове перевтілення - це лише перука. Зірка поки що не уточнила, навіщо приїхала до Києва, проте аудиторія на фан-акаунтах вже мріє зустрітися з кумиром вперше за довгий час.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.