Роман Клічук натякнув чернівчанам на "сміттєву люстрацію", маючи на увазі чиновників міської ради, які не хочуть іти зі своїх посад.

Про це мер Чернівців сказав у прямому ефірі на своїй сторінці в Facebook. Очільник міста пояснив, що чимала кількість чиновників, які обіймають посади керівників комунальних підприємств і департаментів, знаходяться на своїх місцях тільки тому, що до них ще не дійшли руки.

"Однозначно, ми їх звільнимо. А якщо вони не захочуть звільнятись, то ми будемо звертатись до людей. Натякнемо, що давно чиновників не вивозили з їхніх кабінетів у альтфатерах. Тому, якщо не вдасться звільнити їх законним шляхом, то будемо просити людей про допомогу", – сказав Клічук.

Нагадаємо, щоденна робота очільника міста - це суцільна рутина, і доречно було б повернутися до формату, коли мер наживо відповідає на питання, які цікавлять містян. Про це на своїй сторінці в Instagram написав глава Чернівців Роман Клічук.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини
Показати ще

"Я із задоволенням повернувся би до формату прямих ефірів у ФБ", - пише мер, - "У четвер, о 19.00 я буду готовий відповісти на всі ваші запитання. Найнагальніші з них ставте, будь ласка, у коментарях. З них і почнемо".

Раніше Роман Клічук заявляв, що планує відмовитися від зарплатні. Окрім посади мера, Клічук володіє мережею магазинів та кількома ресторанами у Чернівцях. Він зазначив, що вважає за потрібне відмовитися від мерської зарплатні, яку йому нараховує держава, та переправляти кошти на благодійність.

Разом з тим підвищення комунальних тарифів, особливо в умовах пандемії, це знущання над власними громадянами. Про це мер Чернівців Роман Клічук написав на своїй сторінці в Instagram.