Популярна українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик активно спілкується зі своєю армією шанувальників та охоче ділиться подробицями з особистого та професійного життя.

Ребрик не засиджувалася вдома на новорічних канікулах, та майже одразу після святкової ночі повернулася до звичного активного життя. Цього разу на своїй сторінці в Instagram Лілія опублікувала фото з новим "членом сім'ї" - сніговиком, якого родина Диких сама зліпила та прикрасила.

"Ліпили, ліпили, так зате ж виліпили!!!☃️ Всім гарного тижня!", - підписала фото усміхнена Ребрик.

скріншот: Instagram Лілії Ребрик

А нещодавно Лілія Ребрик вирішила розповісти підписникам, чому швидко відходить від святкових застіль і не затягує сидіння вдома.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"Є таке повір'я, яке дуже "вписується" в мою теорію цифр: "Як перші 12 днів нового року проведеш, таким він і буде". Кожна цифра означає місяць року: що робиш ці 12 днів, це і буде відбуватися з тобою весь рік. Тому раджу, щоб крім застіль, зустрічей гостей, прогулянок і свят, влаштувати собі і якийсь день (або півдня, або вечір) релаксу! Щоб і відпочинку було місце в новому році".

Нагадаємо, що чернівчанка Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик обняла батьків під ялинкою, так схожі:"Татова доця".

Також Знай.ua писав, що Лілія Ребрик впустила українців у постноворічне життя.