Прокурори САП завершили досудове розслідування та передали справу колишнього голови Чернівецької облради Івана Мунтяна до Вищого антикоррупційного суду.

Про це представники прокуратури написали на офіційній сторінці у Facebook.

Ексочільника облради підозрюють у хабарництві,ціна питання - 400 тисяч доларів США.

"На сьогодні матеріали справи відкрито підозрюваним та їхнім захисникам. Після ознайомлення з матеріалами обвинувальний акт буде скеровано до Вищого антикорупційного суду для розгляду по суті. Разом з цим повідомляємо, що відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду", - повідомили в САП.

скріншот: Facebook САП

Тим часом Чернівецьку обласну раду очолив депутат від "Аграрної партії" Олексій Бойко. За його кандидатуру проголосували 35 із 63 депутатів, йдеться на сайті облради. Головним опонентом Бойка був висуванець від "Слуги народу" Володимир Жаровський. За нього свої голоси віддали 27 осіб.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

А відсторонений від посади глава Чернівецької обласної ради Іван Мунтян похвалився депутатським мандатом, який отримав в шостий раз.