Відомий український виконавець Віктор Павлік, який разом з дружиною Катериною чекає на дитину, опублікував на своїй сторінці новий пост - спільну фотографію з популярною співачкою Наталею Валевською.

Так у своєму Instagram Павлік, що ніжно обійняв довгоногу красуню за талію, розповів своїм шанувальникам про інтерв'ю, яке вийшло кілька днів тому.

"24 січня, о 20:00 на телеканалі "Правда тут" @pravdatut.media вийде моє велике інтервью спеціально для "Valevska Show", - написав Павлік.

скріншот: Instagram Віктора Павліка

Нагадаємо, влітку Віктор Павлік втратив свого молодшого сина, він хворів на рак. Через це вони з дружиною вирішили перенести весілля, і довгий час вони не з'являлися на публіці. Дитину вони планували довго, і вийшло все з другого разу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що Віктор Павлік засвітився з колегою по сцені Павлом Зібровим.

Не відразу прийшовши до тями після трагедії, Віктор все ж повернувся до ведення свого блогу в Instagram.

Також Знай повідомляв, що молода дружина Віктора Павлика Катерина Реп'яхова розповіла про безгрошів'я після весілля.

Про це вона написала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. І тепер великі проблеми не тільки у них, але і у багатьох сімей.

Нещодавно Знай писав, що Катерина Реп'яхова розповіла, як закрутила роман з Віктором Павликом.