На Буковині сталася ДТП, там легковик протаранив газопровід. Через це 170 сімей залишились без "блакитного палива".

Про це повідомляє пресслужба компанії "Чернівцігаз".
Так, стало відомо, що у Чернівецькій області у п'ятницю, 29 січня, близько 22:00 у селі Оршівці Кіцманського району сталася ДТП. Відомо, що легковик протаранив газопровід. Внаслідок цього 170 сімей у двох селах залишилися без газопостачання.

Легковик протаранив газопровід, фото "Чернівцігаз"
Легковик протаранив газопровід, фото "Чернівцігаз"

"На місці події, де вже працювала поліція, фахівці АДС Кіцмансько відділення виявили значні пошкодження газопроводу. Вже 30 січня, наші фахівці проводитимуть аварійно-відновлювальні роботи, щоб якнайшвидше повернути блакитне паливо в домівки наших клієнтів", – йдеться у повідомленні.

Легковик протаранив газопровід, фото "Чернівцігаз"
Легковик протаранив газопровід, фото "Чернівцігаз"

На цей момент без газопостачання залишилося 171 споживач газу: 153 – в Оршівцях та 18 у П‘ядиківцях.

Нагадаємо, що фура ледь не злетіла з мосту в Дніпро через слизьку дорогу. На щастя, на момент аварії на мосту не було інших автомобілів, тому обійшлося без постраждалих.

Як повідомляв портал Знай, кияни влаштували розсадник ковіда прямо в маршрутці-маски не врятують. У маршрутному таксі №904 можна було спостерігати переповнений салон, недотримання соціальної дистанції і масочного режиму.

Також Знай писав, що евакуатору дісталося від водія, чий транспортний засіб лон спробував відвезти. Він з ножем накинувся на службову техніку і перерізав стропи підйомника.