Через різкий хімічний запах, походження якого ніхто не зміг пояснити, евакуювали учнів Давидівської загальноосвітної школі (Чернівецька область).

Тепер до 8 лютого діти навчатимуться Дистанційно. Про це розповів староста села Давидівка Станіслав Войницький, передає "УНІАН".

Дивний запах відчули в понеділок, 1 лютого. Евакуювавши учнів і педагогів, адміністрація школи викликала аварійні служби.

"Слава Богу, все добре - всі діти живі-здорові. А з усім іншим там розбирається поліція", - повідомив староста села.

Крім того, 1 лютого відбулося засідання комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Сторожинецької ОТГ, до якої належить село Давидівка.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще
Тим часом в Миколаївській області чоловік підпалив "Епіцентр" і поранив сокирою охоронців. Відомо, що вогонь охопив близько чотирьох тисяч квадратних метрів.