Стало відомо про те, як у Чернівцях люди почали боротися з ожеледицею. Своєрідне ноу-хау, такого ще не зустрічали.

Таким чином повідомляється, що на сторінці «СтопХам Буковина» у соціальній мережі Facebook користувач Olena Tynkevych опублікувала кілька знімків.

Там показано, як люди у Чернівцях почали боротися з ожеледицею. Поки люди у Львові посипають вулиці кавовою гущею, тут посипали дороги горіхами. Своє ноу-хау.

У коментарях почали жартувати про те, що Чернівці перетворилися на горіхову столицю.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Ну, чим багаті, тим і раді» «" а могли б настоянку зробити, а-ля коньяк», «зате не слизько", " ось у чому різниця між Львовом і Чернівцями. Деградація на обличчя". - висловилися користувачі.

Нагадаємо раніше стало відомо про те, що у Львові почали боротися з ожеледицею за допомогою кавової гущі. Про це заявили в прес-службі міської ради Львова. Вже були посипані повністю доріжки в парку "700-річчя Львова".

У Facebook одна громадська організація Києва написала, що в країнах Скандинавії та Європи таким чином борються з ожеледицею в парках, і у Львові вирішили повторити цей успіх.

Ніби як, поки що ніхто не скаржився.

Раніше повідомляли, киян попередили про пекельну ожеледицю: "сьогодні злива, а завтра -9".

Як повідомляв Знай, радісні львів'яни наліпили рекордну кількість сніговиків: "впізнаєте своїх?".

Знай писав, в Одесі комунальники оригінально "розібралися" з наслідками стихії.