Негода застала зненацька мешнкаців майже всіх українських міст, і Чернівці виключенням не стали. Працівники комунальних служб не встигають очищати від снігу проїжджі частини і тротуари, тож добиратися на роботу і навчання важко як пішоходам, так і автомобілістам.

На сторінці в Facebook-спільноти "СтопХам Буковина" користувач Михайло Ремєнєв опублікував відеоролик, де показав, як нині школярі мають добиратися на уроки до школи. Узбіччя неприбране, і щоб обійти гори снігу з грязюкою, діти й дорослі вимушені виходити на проїжджу частину. Ба більше, дорогу людям перегородили декілька автівок, припаркованих на тротуарі.

"Ось такі перешкоди долають діти з 33 школи та звичайні перехожі... через ці два припарковані авто, діти вимушені виходити на проїжджу частину...", - написав чоловік.

Тим часом у Києві двоє неадекватних водіїв припаркували свої автомобілі прямо на тротуарі, залишивши між ними зазор не більше півметра. "Сантиметрів 40 вистачить для проходу, жалюгідні пішоходи? Київ, перехрестя Паньківської та Жилянської», - зазначили автори повідомлення.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Проходиш повз і випадково ламаєш дзеркала", "Так там відвідувачі ресторану весь час так паркуються», «Але ніхто не зможе відповісти, хто з них приїхав пізніше і перегородив до цього цілком просторий прохід, навіть для людей з маленькими головами», - вважають деякі.

Нагадаємо, що у Харкові встановили "особливий знак" щоб не розслаблялися

Як повідомляв портал "Знай.uа", авто ужгородця спалахнуло, як сірник, очевидці в шоці

Також, "Знай.uа" писав, що у Франківську палаюча "Копійка" відкрила портал в пекло під вікнами у Марцінківа