У неділю, 21 лютого, на Буковині передчасно зупинилося серце Тетяни Безрук - доцентки кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб.

Про трагічну звістку на офіційній сторінці в Facebook повідомив колектив Буковинського державного медичного університету.

"Трагічна звістка сколихнула медичну спільноту БДМУ. 21 лютого передчасно пішла з життя – Тетяна Олександрівна Безрук, доцент кафедри внутрішньої медицини та інфекційних хвороб, лікар-нефролог.

Від імені ректорату, викладачів та студентів університету висловлюємо найщиріші слова співчуття чоловіку – Володимиру Володимировичу, доценту кафедри педіатрії, неонатології та перинатальної медицини, дітям – Ірині та Кирилу, всім рідним та близьким. Поділяємо Ваше горе, схиляємо голови у тихій молитві, підтримуємо Вас у годину скорботи.

У нашій пам’яті Тетяна Олександрівна назавжди залишиться добрим другом, доброзичливою колегою, чудовим викладачем, надійним порадником, професіоналом своєї справи. Світла пам’ять!", - написали колеги Тетяни Олександрівни.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Того ж дня в Тернополі у віці 77 років помер відомий тернопільський викладач, кандидат технічних наук, профес кафедри конструювання верстатів, інструментів та машин Тернопільського національного технічного університету ім. І. Пулюя Петро Кривий.

Нагадаємо, на Буковині відійшов у вічність голова обласної організації партії "Наш край" Микола Романюк, який був народним депутатом від Партії регіонів, а також депутатом Чернівецької обласної ради.

Раніше портал Знай писав про те, що у Харкові від коронавірус помер легендарний і геніальний хірург:"на його рахунку сотні врятованих життів". Медик помер на 66 - му році життя.