Популярна українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик регулярно тішить, а інколи і шокує подробицями з особистого та професійного життя. За соцмережами чернівчанки спостерігають сотні тисяч українців і радіють кожному новому посту.

Цього разу на своїй сторінці в Instagram Лілія опублікувала світлину з бинтами на голові та подряпинами на щоках. В першу секунду фото шокує, поки читач не розуміє, що це черговий кадр зі зйомок нового українського серіалу "З ким поведешся".

"Половина "З ким поведешся" вже позаду. Наступна серія - у понеділок! Дуже хвилюючий був цей тиждень прем’єри для мене! Дивитеся? Подобається вам? Сподіваюсь, полюбилися герої? Галя, як бачите, виявилася не такою вже й балуваною! Що вам у ній подобається, а що б - змінили?", - написала Ребрик.

Раніше Лілія опублікувала фото в гіпсі, на якому вона щасливо усміхається. Тільки через кілька митей стає зрозуміло, що зірка не має переломів, і це реквізит для однієї зі сцен серіалу "З ким поведешся", де Ребрик грає головну роль.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Лілія Ребрик в червоному освідчилася Львову

Як повідомляв портал Знай.ua, Лілія Ребрик у червоному відсвяткувала китайський рік бика

Також Знай.ua писав, Лілія Ребрик запросила українців колядувати разом.