На Заставнівщині, у селі Горішні Шерівці, розшукують 16-річного Ткача Богдана Андрійовича. Відомо, що 2 липня в 13 годин підліток вийшов з дому в магазин і досі не повернувся.
Особливі прикмети рикмети зниклого: русявий колір волосся, карі очі, міцна статура, зріст 175 див. Хлопець одягнений в білу футболку, сині шорти і білу кепку.
Поки про точне місцезнаходження підлітка нічого невідомо. Ймовірно, Богдан може перебувати в розважальних закладах, на ринках або автовокзалах.

Якщо ви бачили цього хлопця або ж маєте будь-яку інформацію про будинок, просимо зателефонувати і повідомити про це за номером "102".

Нагадаємо, що у Франківську понівечений чоловік потрапив в реанімацію, без документів і в комі - рідні, відгукніться.

Як раніше повідомляв сайт Знай.uа, на Прикарпатті поліція збилась з ніг у пошуках блакитноокої дівчинки - пішла з дому і не повернулася.

Раніше сайт Знай.uа писав, що у Києві зник темноволосий хлопчина, важкий вік - мати сходить з розуму від хвилювання

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно сайт Знай.uа повідомляв, що під Запоріжжям знайшли трьох юних любителів нічних прогулянок, - втекли на пошуки пригод.