Цьогоріч прихід літа не порадував нас теплом. У червні ледь не усі області України охопила негода у вигляді граду, сильних дощів та злив. Не оминула вона стороною і село Білий Потік Путильського району, що знаходиться у Тернопільській області. У зв’язку з нещодавніми сильними дощами і значними паводками, усі дороги та мости там було зруйновано вщент. Як результат - 35 буковинських родин відтоді не мають можливості навіть довезти собі найнеобхідніші речі та харчі. Саме тому районна державна адміністрація вимушена збирати усі замовлення за допомогою телефону і розвозити продукти людям, які проживають у таких непростих гірських умовах.

Голова ОДА Сергій Осачук повідомив, що наразі вже плануються роботи з відновлення доріг та реконструкції мостів. Проте, у зв’язку з тим, що масштаби руйнувань є значними, ліквідація всіх наслідків негоди і відновлення сполучення буде доволі тривалим процесом.

Як повідомляв раніше сайт Знай.ua, річки Прикарпаття повстануть з новою силою - синоптики б’ють на сполох. У ДСНС повідомили про погіршення погоди.

Також сайт Знай.ua писав, що під Львовом вода відрізала село від цивілізації, замість дороги - страшна прірва.

Нещодавно сайт Знай.ua передавав, що Івано-Франківську область "розбомбило" градом розміром з горіх - слідом за зливами прийшла нова біда. Такого мешканці не бачили давно. Його було настільки багато, що навіть не було видно землі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Також сайт Знай.ua писав, що погода на липень і серпень змусить українців все літо сидіти вдома.