Чернівчанин хотів незаконно вивезти дітей до Італії через закарпатський кордон.Разом з чоловіком їхали двоє дітей 2007 та 2011 років народження.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Сьогодні зранку під час паспортного контролю пасажирів мікроавтобуса «Dodge», який прямував на виїзд з України, у прикордонного наряду виникли сумніви в законності видачі одного з документів.

На перевірку разом з паспортами 48-річний чернівчанин пред’явив заяву від матері про згоду на вивіз дітей за кордон, видану Генеральним консульством України в Мілані.

Під час перевірки нотаріально посвідченої згоди від матері дітей на виїзд за кордон інспектор звернув увагу на відмітки, проставлені Генеральним консульством України в Мілані. Відтиск печатки Генконсульства відрізняється від встановленого зразка, а реквізити бланку містять орфографічні помилки.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За даним фактом прикордонники надіслали до Ужгородського РВ ГУНП у Закарпатській області повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.358 Кримінального кодексу України «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів».

Після завершення процесуальних заходів щодо неповнолітніх було винесено рішення про відмову в пропуску. Діти разом із супроводжуючою особою повернулися на територію нашої держави.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Львів'янин намагався проскочити в Польщу з амфетаміном в трусах

Як повідомляє портал «Знай.uа» Під Харковом контрабандист-лузер запросив прикордонників "на каву"

Також «Знай.uа» писав, що Чернівчани ледь не обкурили Румунію на півмільйона