Стало відомо про те, що в середу, 8 липня, президент України відвідав Чернівецьку область, де його засипали скаргами місцеві жителі.

Таким чином, повідомляється, що у Володимира Зеленського була робоча поїздка на Буковину. Це перший його візит в якості лідера країни. І ось, поблизу відомого Чернівецького державного університету імені Федьковича його чекали активісти зі скаргами, і президент вирішив з ними поговорити.

Відеозапис розмови опублікував у Facebook місцевий журналіст Петро Сологуб, передає Страна.

Коли Володимир Зеленський вийшов до натовпу народу, вони стали навперебій скаржитися на вирубку лісів, а також ліквідацію санаторіїв, в тому числі і тих, де лікувалися діти. При цьому, туди все ще виділяють фінансування.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Питання стосовно санаторію був переадресований головному санітарному лікарю – Віктор Ляшко.

Глава держави також дізнався про села, які протестують проти децентралізації і приєднання до іншого району, де немає інфраструктури. Протести, при цьому, досить масштабні, але їх приховують, а учасників тиснуть машинами.

Після чергового крику душі про вирубку лісів, Зеленський заходився пояснювати, що жителі самі обрали собі таку погану корруммпированную влада, яка не вирішує їхні проблеми і вирубує ліси.

Було видно, що у президента зіпсувався настрій, і він доручив свиті зібрати всю інформацію стосовно цієї теми. Після чергових скарг народу президент розвернувся і пішов.

Нагадаємо, НАЗК буде перевіряти чиновників на підставі журналістських розслідувань