У Чернівцях хочуть збудувати сміттєпереробний завод.

Менше ніж за місяць, відповідну петицію про будівництво такого заводу підписали понад 250 чернівчан і тепер її будуть розлядати міські депутати.

Така информація з'явилася на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Петиція про будівництво сучасного сміттєпереробного заводу у Чернівцях за 5 днів до завершення голосування зібрала необхідну кількість голосів. Наразі її підтримали 264 мешканці міста.

«Чернівцям потрібен сучасний сміттєпереробний завод, здатний не тільки приймати, сортувати і переробляти відходи, але й використовуючи передові технології видобувати електроенергію з газу», - вважає автор петиції Микола Гунько.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після голосування, петицію повинні розглянути на відповідній комісії та підготувати на сесію проєкт рішення щодо підтримки чи не підтримки цієї петиції.

Нагадуємо, що у Чернівцях, 9 липня, під час отримання неправомірної вигоди правоохоронці затримали співробітника військкомату.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові лікар-психіатр прогоріла на ганебному вчинку - вимагала конверт за діагноз у найнещасніших

Також «Знай.uа» писав, що У Дніпрі схопили банду в погонах - грабували і збували зброю руками "злочинців", яких кидали потім за ґрати