Сім'я з Чернівців рятує побитих і відданих тварин. Сюди потрапляють коні, від яких з тих чи інших причин відмовилися господарі. Тварин привозять з боєнь і навіть забирають у недбайливих господарів. Притулок працює на ентузіазмі однієї сім'ї та допомоги волонтерів.

Хозяйка конюшні @Родигіна Галина Фотографії @Вячеслав Немировский @Svetlana Golubenko Дочка Родигіна Регіна

Geplaatst door Регина Родыгина op Woensdag 27 juni 2018

Мама Галина Родигіна і її дочка Регіна рятують коней від вірної смерті на бойнях. Їм дзвонять і просять забрати тварин, щоб вони не пішли на м'ясо. Галина розповіла, що вона з раннього дитинства поруч з тваринами, вчилася доглядати за ними. Разом з дочкою спочатку вони брали на перетримку коней, але це були поодинокі випадки, а потім з'явився притулок.

Регіна показала тварин, які зараз живуть у притулку. Дівчина розповіла, кого бив господар, а кого хотіли віддати на м'ясо і позбутися. На даний момент у притулку живуть 11 коней і 1 поні. Всі разом вони з'їдають 40 тонн сіна і кормів, які вдається закуповувати завдяки допомозі волонтерів і сусідів, пише Шотів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Тварини також беруть участь в заробітку коштів на прокорм. Поні катають дітей, але все одно тварини потребують уваги. Коні, як і люди хочуть уваги і ніжності, а також не можуть обійтися без прогулянок з людиною на спині.

Варто відзначити, що в Дніпропетровській області з пасовища вкрали коня. Через три дні після інциденту господиня звернулася в поліцію. Дівчина намагалася розшукати коня самостійно, але потім звернулася за допомогою. Коня зловмисники кинули, прив'язаним до стовпа на залізничному переїзді.

Нагадаємо, Знай писав, що під Дніпром невідомі вкрали коня, але поліція повернула тварина.

Знай повідомляв, що в Києві двоє кінець втекли від господарів по окружній дорозі.

Нещодавно Знай передавав, що в Миколаївській області підвода з кіньми перекинулася.