У Чернівцях сміттєва проблема перетворює місто на одну велику смітник. Мер Каспрук та його наближені намагаються не помічати проблему. Протягом 2020 року сміття стало ще більше, ніж у попередні роки. Виявилося, що проблема створена штучно. Про це пише «Чернівецький промінь».

До створення сміттєвого колапсу в місті доклали руки чиновники з оточення Каспрука. Вони свідомо гальмували і зривали тендери на надання послуг з утилізації побутових відходів у місті. Цілеспрямований зрив тендерів на прибирання у місті «людьми Каспрука» з дуже дивним збігом обставин став причиною звільнення директора ДЖКХ Володимира Бешлея. Кореспонденти вважають, що це могли бути політичні ігри мера і його амбіції, які дуже дорого обійшлися жителям міста.

Сміття у дворах Чернівців Фото: скріншот

Після звільнення Бешлея на посаду директора підприємства призначили зручного для мера Сергія Обшанского, але після цього ситуація в місті тільки погіршилася. На вулицях і у дворах гори сміття. Навколо урн і сміттєвих баків купи не прибраних відходів, які розносить вітер і безпритульні тварини. На вулицях міста папірці і кинуті городянами інші відходи не прибираються днями і тижнями.

При цьому нещодавно з'явилася інформація про те, що в Чернівцях хочуть побудувати сміттєпереробний завод. Така вимога до міської влади висунули городяни в петиції. Документ набрав 250 підписів і тепер повинен бути розглянутий депутатами міськради.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо Знай повідомляв, що в Чернівцях городяни вимагали побудувати сміттєпереробний завод.

Знай писав, що в Тернополі комунальники "забули" прибрати сміття у дворах.

Нещодавно Знай передавав, що під Дніпром влада ігнорує вимоги жителів прибрати стихійні сміттєзвалища.