Іноді дивишся на закохані пари, і дивуєшся, як вони ще можуть бути разом, адже вони такі різні. А іноді навпаки, дивуєшся тому, як у світі можуть існувати два настільки близьких за духом людини. Ось і на Буковині стало відомо про пару, яка нещодавно відсвяткувала своє Благодатне весілля, повідомляє портал 100v.pp.ua.

Так, журналістам вдалося поспілкуватися з щасливою парою, яка проживає у Вижницькому районі в селі Багна. Галина і Василь Велички відбудували будинок, в якому вони повністю щасливі - акуратні чисті стіни, синьо-жовті вікна, а по сусідству - теж не менш щасливе сімейство журавлів.

Щасливе сімейство

Василь Пилипович розповідає, що вперше побачив любов всього свого життя в селі Рівне на Закарпатті, звідки він сам родом. Коли він прийшов на танці в місцевий клуб, то в якийсь момент не зміг відвести очей від прекрасної Галини Танасіївни, однак довгий час вони не зустрічалися, і лише потім Василь наважився попросити руки своєї коханої у її батьків.

Ті дали своє благословення, і 8-го липня 1950 року щаслива пара одружилася в місцевому клубі. Галина Танасеевна і Василь Пилипович розповідають, що за всю довге спільне життя вони ні разу не сварилися - “Хтось здивується, не повірить. Однак це правда. Адже слово за слово і може вийти велика сварка. А навіщо вона? Ми ж не для цього сходилися, чи не так? Ми завжди довіряли один одному, ходили на весілля, хрестини… Ніколи не ревнували один одного. Нас поважали люди, а ми – людей. Домашню і всю роботу по господарству не ділили”. - каже Василь Величко.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще