На Буковині правоохоронці стоять на сторожі не лише громадського спокою, але і захищають жінок і дітей від домашніх тиранів. Так близько 2000 осіб з Чернівецької області були притягнуті до відповідальності за побиття, знущання, образи та приниження жінок і дітей. Про це повідомив Чернівецький промінь з посиланням на Нацполицию в Чернівецькій області.

Як з'ясувалося, чоловіки словесно ображають і принижують жінок, обмежують пересування, а потім переходять до побоїв. Найчастіше це відбувається на очах у дітей. Одна з мешканок Буковини розповіла, що в родині довгий час були сварки і скандали. Вона пояснила, що чоловік випивав і міг почати конфлікт в будинку. Довгий час він лише сварився, але нещодавно почав бити жінку. Вона розповіла, що перший раз викликала поліцію, яка провела профілактичну бесіду з ним.

Однак дана міра не мала дії, і чоловік почав знову бити її. Після цього його притягли до відповідальності за побиття дружини. Суд вирішив покарати громадськими роботами. Після цього чоловік розкаявся і пообіцяв, що більше не буде бити дружину.

У поліції розповіли, що більше 2000 людей по всій Буковині були притягнуті до відповідальності і лише 60 осіб були притягнуті до кримінальної відповідальності за домашнє насильство.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки
Показати ще

Варто нагадати, Знай публікував оповідання українки, яка пройшла через знущання від найріднішої людини - матері. Дівчина описала всі страждання і приниження, які їй випали від цієї жінки. При цьому вона не зламалася, а стала сильнішою і досягла великих результатів у житті, ніж могла б.

Нещодавно Знай повідомляв, що у Львові дівчина втекла від чоловіка і брата тиранів. Вони били її по черзі. Дівчина звернулася за допомогою до волонтерів та небайдужі люди вже зібрали їй речі і взуття, так як вона втекла з дому в чому була.

Нагадаємо Знай передавав, що під Харковом затримали 44-річного чоловіка, який систематично знущався над своїми старими батьками. Він принижував їх і ображав, а також погрожував фізичною розправою.