Як відомо, під час карантину природа очистилася настільки, що тварини і птахи обжилися в містах. Вони активно заселили вулиці і канали, в річках стала відновлюватися популяція риб, а вода очистилася. Така тенденція була зафіксована по всьому світу. Люди знімали, як дикі кабани, лосі та олені бродять по порожніх вулицях. В Україні ж стали помічати велика кількість дельфінів в Азовському і Чорному морях, а також диких птахів в містах.

Кози у чернівецькій лікарні Фото: скріншот

Проте тварини не наважувались зайти до будівлі. Стереотипи розбили чернівецькі кози. Вони відвідали одну з місцевих лікарень всім стадом і дуже зацікавилися тим, що відбувається. Пацієнти записали відео, на якому видно, як тварини ходять по холу і цікавляться дверима і написами. Частина стада хотіла вийти, але потім послідувала за другою частиною далі по холу. Автор відео гукнула кіз і запитала, куди вони направляються. Так само за кадром чути сміх інших людей. Відео опублікував Телеграм-канал Регионалити.

Нагадаємо, Знай писав, що в США поліція зловила і затримала «небезпечного злочинця» - кенгуру спокійно розгулював по вулицях одного з міст штату Флорида. Як він там опинився ніхто не знає. Після незвичайного затримання поліцейські розповіли, що тварина на відміну від інших затриманих вело себе відмінно. Воно не створювало проблем, як люди під час затримання. Поліцейські отримали масу задоволення під час затримання і від душі посміялися.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Знай розповідав, що в Києві зловили пораненого зайця, який влаштував ралі. Рятувальники диких тварин довго ловили зайця так і не змогли зрозуміти, як він опинився в самому центрі столиці. Спійманому вухатому надали допомогу і відправили на реабілітацію в Центр під Борисполем. Після того, як його лапа зажила, його повернули в дику природу, а весь процес показали на відео в мережі.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові по вулицях міста бігав лось. Очевидці зафіксували тварина на відео. При цьому ніхто не знає, як дика тварина виявилося в центрі міста на вулиці з яскравими вітринами магазинів. Також невідомо, чим завершилася історія з лосем.