Чернівчанка Вікторія Шубкина вже 7 років бореться зі смертельною хворобою. В черговий раз лікарі діагностували у неї зростання пухлини головного мозку, і вона знову опинилася в лікарні. Про це пише Молодий буковинець.

Останню операцію Вікторії зробили два роки тому. Тоді їй видалили пухлину і призначили променеву терапію. Лікування принесло позитивні результати, але на черговому обстеженні медики виявили новоутворення і воно знову злоякісне.

Чернівчанка бореться з раком Фото: скріншот

Вікторія розповіла, що за 7 років боротьби це не перший рецидив хвороби. За весь період лікування вона прийняла максимально можливу дозу променевої терапії – 75 бар. Тому зараз їй призначили хіміотерапію. На цей раз їй призначили дорогі препарати. Курс хіміотерапії коштує 40 тисяч доларів.

Чернівчанка просить про допомогу Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Вона була змушена звернутися до друзям, рідним і всім українцям, щоб попросити допомогти зібрати необхідну суму коштів. Вона подякувала усім, хто надавав їй допомогу протягом цих семи років і попросила ще раз допомогти, так як без підтримки українців дівчина не зможе побороти хворобу.

Варто відзначити, що рак - дуже агресивне захворювання. Воно вражає всіх і дітей і дорослих, бідних і багатих. В черговий раз українців попросили допомогти зібрати гроші, щоб вилікувати трирічного Анрі з Харкова. У хлопчика діагностували рак крові.

Нагадаємо, Знай повідомляв, що в Харкові збирають гроші на лікування трирічного Анрі від раку крові.

Знай писав, що в Дніпрі живе круглий сирота Іванко, у якого діагностували рак крові при наявності ДЦП, синдром Дауна.

Нещодавно Знай передавав, що мама двох дітей зі львова потребує допомоги у лікуванні раку.