Відсторонений від посади міський голова Чернівців Олексій Каспрук прокоментував звинувачення колишнього директора департаменту ЖКГ Володимира Бешлея з приводу доган і зняття премій. Каспрук з даного питання відвідав допит в поліції про свої враження він розповів на своїй сторінці в Facebook.

Історія почалася з того, що Бешлей зажадав від прокуратури порушити справу проти Каспрука за те, що той на його думку, зловживав владою та службовим становищем, за несправедливе звільнення та догани.

Каспрук розповів про відставку Бешлея Фото: скріншот

Каспрук На своїй сторінці написав, що за версією Бешлея в Чернівцях не існує проблем з вивезенням сміття, відремонтовано дороги, громадський транспорт вимитий і відремонтовано, а також їздить за розкладом. Далі колишній мер Чернівців заявив, що за все це він робив догани Бешлею і залишав його без премій. Він також пошкодував, що правоохоронці повинні витрачати час на таку маячню.

Далі екс-мер Чернівців розповів, що щоб переконатися, що проблеми у сфері ЖКГ міста нікуди не поділися і не вирішувалися останні два роки потрібно не читати заяви, а вийти на вулицю. Каспрукт вважає, що Бешлей не вміє і не хотів вирішувати ці проблеми, діяв не на користь чернівчан. При цьому він мав підтримку депутатів міськради та виконавчого комітету. Також Каспрук висловив надію, що все це було не саботажем і шкідництвом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що колишній мер Чернівців Каспрук зайнявся піаром. У мережі викрили міського голову на значних витратах.

Знай писав, що колишній мер Чернівців не приїхав для передачі справ і ключів від сейфів з печатками та документами, що паралізував роботу мерії.

Нещодавно Знай передавав, що Верховний суд України прийняв рішення відправити справу про відставку Каспрука на посторное розгляд і знову відсторонив його від посади.