У Чернівецькій області проживає сім'я з сімома дітьми і батьком-тираном. Живуть у злиднях у села, розташованого в Старожинецком районі. Домашній тиран і за сумісництвом батько регулярно б'є жінку, яка нещодавно перенесла інсульт, а зараз вагітна восьмою дитиною.

Про цю кричущу історію розповіла волонтер і засновниця благодійної організації Березня Левченко на своїй сторінці в Facebook. Будинок сім'ї знаходиться на відшибі в лісах Буковини. Шлях до нього лежить через болото. При цьому найближчі сусіди вже втомилися звертатися у всі можливі інстанції з-за того, що діти постійно голодні, погано одягнені, чоловік постійно б'є дружину і піднімає руку на дітей.

Geplaatst door Marta Levchenko op Woensdag 22 juli 2020

Сусіди розповіли, що діти в цій сім'ї завжди босі, голодні та їх змушують виконувати важку фізичну працю. Востаннє папа побив маму з-за того, що помітив, що з дерева зникли кілька злив. Голова села змусив батька сімейства купити дітям ліжка, так як до цього вони спали всі на підлозі. Діти були в захваті від ліжок, але їх мало, тому доводиться спати на кожній по троє.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Волонтер зазначила, що коли вона прийшла додому, то дружина збирала корм для свиней, а молодша дівчинка купала самого молодшого хлопчика. Інші діти були зайняті роботою по господарству. Марта Левченко пише, що діти залякані і не наважилися взяти цукерки поки, вона їх не розгорнула і не дала кожному. Вона розповіла, що діти були голодні і брудні.

У Чернівецькій області 7 дітей живуть в нелюдських умовах Фото:соцмережі Березня Левченко

Жінка розповіла, що буде шукати службу з прав дітей Сторожинецького району, яка повинна вирішити проблеми цієї сім'ї або вилучити дітей. Також вона заявила, що будуть шукати всіх, хто повинен контролювати ситуацію в цій сім'ї і контролювати, щоб допомога передавалася дітям.

Волонтер побачила і позитивні сторони – сім'я веде господарство. У них є город, свині, кури, курчата і вони намагаються виходити з цієї ситуації. Також вона пообіцяла допомогу в обстеженні мами дітей, так як вона погано говорить після інсульту, а також їй необхідна буде допомога в пологах восьмого малюка.

Нагадаємо, Знай писав, що в Києві чотирьох дітей звільнили з квартири-звалища.

Знай повідомляв, що в Одесі виявили реабілітаційний центр для дітей з усіма ознаками в'язниці.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові волонтери допомагають родині з двома інвалідами і дитиною.