В Чернівецькій області за підсумками декларування доходів громадян стало відомо про наявність 38 мільйонерів. У загальній сумі вони заробили або отримали 122,9 мільйона гривень. Таку інформацію оприлюднили у Державній фіскальній службі регіону.

Для порівняння в 2019 році свої доходи показали 35 мільйонерів. Тоді їх загальний заробіток склав 109,6 мільйонів гривень.

Головними джерелами доходів стали спадщину, продаж нерухомості, здача в оренду квартир і будинків, нежитлових приміщень, прибуток від інвестицій.

Чернівчани задекларували доходи Фото: скріншот

У ГФС повідомили, що 10 320 осіб звернулися для декларування своїх доходів за 2019 рік. Загальна сума доходів, зароблених в минулому році склала 647 мільйона гривень. Активніше за всіх декларували свої доходи ті, хто продав нерухоме майно. Вони подали 1431 декларацію. Ще 816 буковинців задекларували спадщину, яке отримали протягом 2019 року. Також 374 жителя регіону повідомили податківцям про продажу рухомого майна. В деклараціях також з'явилися і цінні подарунки і багато іншого.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

За даними ГФС наймолодшому мільйонерові області 36 років, а найстаршому – 74 роки. Більшість багатіїв проживають в Чернівцях, а решта 4 людини в Старожинецком і Кицмановском районах.

Варто відзначити, Знай передавав про появу нових 8000 мільйонерів в Україні за підсумками декларування доходів. У їх володінні знаходиться понад 1 мільйона гривень. порівняно з минулим роком кількість таких українців зросла на 3000 осіб.

Знай повідомляв, що на Хмельниччині ГФС зафіксувала 43 мільйонера за підсумками декларування доходів.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині з'явилися мільйонери.