Стало відомо про те, що в Чернівецькій області пройшло землетрус. Вчені розповіли, що інтенсивність його лежала нижче мітки чутливості людей.

Таким чином, повідомляється, що сталося це в четвер, 23 липня. Землетрус вчені зафіксували практично з мінімальною магнітудою, 2,0.

У Чернівцях відбулося землетрус, фото: скріншот з відео

Про подію повідомили в прес-службі Головного центру спеціального контролю національного космічного агентства України.

Джерело землетрусу був в районі села Білоусівка, що в Сокирянському районі міста Чернівці. Пройшли поштовхи на глибині трьох кілометрів, що не несло абсолютно ніякої небезпеки, як було сказано в заяві.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Невідомо, чи повториться це найближчим часом, і якщо щось, то чи зможуть місцеві жителі це все відчути.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 29 червня, в тієї же Черновицкой области произошло землетрясение силой 2,4. Сейсмологи зафиксировали подземные толчки в районе города Новоднестровск, того ж Сокирянського району.

Крім того, у червні в Закарпатській області протягом суток произошли два землетрясения, подземные толчки были зафиксированы в Тячевском и Иршавском районах.

Перший землетрус було магнітудою 1,1, а другий - 2,3 балла. Эпицентры находились на глубине около 5 километров. Интенсивность подземных толчков была ниже границы чувствительность людей и несли никакой угрозы.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Закарпатті сталося два землетруси

Як повідомляв портал Знай.иа, повінь зрівняла з землею половину Прикарпаття.

Також Знай.иа писав, річка Чорний Черемош вийшла з берегів.