Стали відомі результати тестування випускників шкіл. Після цього стало відомо про те, що троє школярів з Чернівців отримали найвищий бал з математики та фізики. Всі діти є випускниками Черновецького математичного та економічного профілів. Про це повідомляє 5 канал.

Павло Сливка та Ярослав Юрійчук здали на максимальний бал зовнішнього незалежного оцінювання з фізики, а їх однокласниця Олександра Цепилова – з математики.

Учитель фізики Ольга Марченко зазначила, що вона не ставила за мету, що її учні здали тести на найвищий бал. Вона вчила дітей отримувати задоволення від навчання.

Учитель математики Олександра Гуска розповіла, що в учнів не було потреби займатися з репетиторами, так як ліцей дає знання, а також вчитель вважає, що репетитори можуть тільки збити з пантелику учнів, оскільки дають інші методи роботи. У результаті цього діти повинні вибирати інформацію, почуту від репетитора і вчителя.

Випускники ліцею розповіли, що зараз вони хочуть вступити в українські Вузи, а також зазначили, що у них не було думки їхати за кордон. Куди конкретно збираються вступати молоді люди, поки не кажуть.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нещодавно Знай писав, що Міністерство освіти довго не вирішувалося призначити дату тестування, але потім все ж призначив її. Для безпеки школярів були впроваджені нові правила.

Знай повідомляв, що тернополянка, яка отримала 200 балів з ЗНО з математики розповіла, як готувалася до тестування.

Нещодавно Знай передавав, що п'ять юних тернополян здали ЗНО на 200 балів.