Чернівецький піаніст і композитор пішов з життя несподівано для шанувальників і цінителів його музики. У місті Хотінь помер Микола Галанджианц. Про це повідомив на своїй сторінці в Facebook користувач Shury Iosef Gertsen.

Він написав, що Микола Галаджианц помер раптово, будучи у себе вдома. Композитор і піаніст почав свою кар'єру в Чернівецькому музичному училищі і працював викладачем у музичній школі Хотина. Багато музиканти знали його біржі в Чернівцях.

«Скорботна звістка прийшла з Хотина. Раптово помер прекрасний піаніст і людина, Микола Галаджианц. Микола закінчив Чернівецьке муз.училище і працював педагогом у хотинській ДМШ. Багато музикантів його знали по біржі в Чернівцях. Нехай земля йому буде пухом...» - написав опльзователь у своєму пості.

В Чернівецькій області помер композитор Фото: скріншот

Нещодавно Знай розповів про смерті бійця "Азова", який був побитий невідомими в Запоріжжі. Чоловік помер в лікарні після декількох днів боротьби медиків за його життя і здоров'я. Бійка біля одного з супермаркетів Запоріжжя сталася кілька днів тому. Помер Олег Черевко заступився за дівчат, до яких чіплявся незнайомець. Останньому це не сподобалося.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Знай повідомляв, що померла остання жива актриса, яка зіграла роль у "Віднесених вітром" Олівія де Хевілленд. Вона пішла з життя на 105 році. у відомому серіалі вона зіграла роль Мелані Гамільтон Уїлкс, у якій Скарлет Охара намагалася відвести чоловіка.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі померла ірина Максимів, яка зіграла в одному з фільмів Стівена Спілберга на тему Другої світової війни. Їй було 87 років. Жінка пережила війну і розповіла відомому режисеру, як врятувалася від вірної смерті під час Голокосту.