Не так давно Верховний суд України ухвалив рішення залишити в силі рішення суду першої інстанції та відсторонити від посади мера Чернівців Олексія Каспрука. У місті за роки його правління склалася не найкраща ситуація. Це підтвердила і секретар виконавчого комітету Чернівецької міської ради Антоніна Бабюк.

Вона побувала на інтерв'ю на телеканалі Чернівецький промінь. У програмі «Після новин» Бабюк висловила власну думку з приводу відсторонення Каспрука від посади та його подальших заяв.

Антоніна Бабюк Фото: скріншот

Секретар комітету міськради розповіла, що в черговий раз місто отримав можливість вийти з боргової ями комунальних підприємств. Бабюк зазначила, що після повторного звільнення Каспрука місто почало оживати – розпочалася робота по очищенню міста від сміття. Чиновниця зазначила, що зараз це пріоритет.

Після цього Антоніна Бабюк розповіла, що хай Олексій Каспрук піариться, як і всі політичні сили. Нехай він знайде інвесторів і меценатів і відремонтує хоча б одну вулицю в місті. Проте вона впевнена, що цього не буде, так як колишній мер Чернівців займається «політичної трескотней».

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Таким терміном вона охарактеризувала його звинувачення на адресу виконкому, депутатів міськради та чиновників, крім нього самого. Вона розповіла, що Каспрук звинувачує навіть мешканців міста, що вони смітять і ламають лавочки. А журналісти винні в нехорошому піарі міста та мера.

«Йому потрібно щось говорити, чому нічого не зроблено, чому в цих 6 років, коли він був при владі, місто занепало. Але що б він не говорив, як би не знімав з себе відповідальність, роки правління Каспрука залишаться в історії Чернівців як занепад міста», - заявила Антоніна Бабюк

Бабюк зазначила, що за 6 років, поки Каспрук був при владі місто прийшло в занепад. Вона вважає, що Каспрук доклав до цього руку і безпосередньо несе відповідальність, щоб він не говорив і не писав. Бабюк зазначила, що потрібно період мерства Каспрука залишити в минулому і працювати над виправленням ситуації.

Нагадаємо, Знай писав, що Олексій Каспрук прокоментував відставку директора департаменту ЖКГ Бешлея.

Знай повідомляв, що колишнього мера Чернівців засікли на купівлю піар-статті за 80 тисяч.

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівцях мера відсторонили від посади, а він не приїхав передавати справи.