У Чернівцях повідомили про смерть колишнього генерального директора комунального підприємства «Калинівський ринок» Володимира Святошнюка на 56 році. Про це повідомила його дружина на своїй сторінці в Facebook.

Жінка розповіла, що сьогодні перестало битися серце найріднішої для неї людини. Також дружина зазначила, що Володимир був людиною з великої літери, справжній чоловік, офіцер і патріот, а також хороший батько.

Володимир Святошнюк був призначений на посаду керівника ринку в 2014 році. У січні 2014 року мер Олексій Каспрук зняв його з посади і призначив Ігоря Маслянчука.

Володимир Святошнюк починав свою кар'єру у військах. Він навчався в Кіровському вищому авіаційному училищі, а потім навіть намагався захистити дисертацію по темі військового космосу, але розвал СРСР вніс свої корективи. Після цього Святошнюк звільнився з армії, але залишився вірним принсяге на вірність українському народові.

Помер Володимир Святошнюк Фото: скріншот

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Варто нагадати, що у Харкові попрощалися з медиком футбольного клубу «Металіст» Антоном Худаевим. Він допомагав спортсменам, а сам не зміг подолати коронавірус, який вразив 70% легких чоловіки. Про нього відгукуються як про уважному фахівця, який однаково добре ставився до всіх членів команди і допомагав у будь-якій ситуації.

Знай повідомляв, що в Харкові помер бізнесмен і засновник ринку «Барабашово» Борис Фельдман. Він йшов з життя на 86 році. Його син і відомий політик Олександр Фельдман розповів, що не стало батька і діда, якого любили всі. Бізнес Бориса Фельдмана процвітає досі. Будувати його він почав відразу після появи кооперативів. Ринок в Харкові з'явився, як торговий центр. Також він заснував концерн «АВЕК».

Нещодавно Знай передавав, що в Чернівцях з життя пішов композитор і піаніст. Микола Галанджианц віддав усього себе музиці. Він викладав у дитячій музичній школі і писав музичні твори, віртуозно грав на роялі.