У Чернівцях розшукують родичів літньої жінки, яку "швидка" доставила в лікарню. Вона не має при собі документів і не пам'ятає, де живе. На допомогти медики викликали поліцію, яка опублікувала оголошення з фото жінки.

Коли жінку доставили в лікарню, вона представилася Щолок Галиною Макарівною і сказала, що їй 80 років, але не змогла назвати адресу проживання. Зараз жінка перебуває в обласній лікарні у Чернівцях. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Чернівецької області.

Жінка розповіла, що раніше вона проживала в місті Ніжин Чернігівської області. Прикмети – ріст 165-168 см, сиве волосся, квітчастий халат в квіточку, чорна юбка, чорна сумка. Також у поліції повідомили, що у неї довгасте обличчя та середня статура. Якщо хтось знає цю жінку і може підтвердити її особистість, поліція просить зв'язатися з ними і надати інформацію.

Жінка, яка потрапила в лікарню Фото: Нацполиция

Варто відзначити, що Знай публікував матеріал про зниклої дівчини. 17-річна Олена Забазнова нещодавно народила малюка і несподівано зникла. Останній раз її бачили 11 липня. Донині поліція не змогла знайти дівчину, тому волонтери вирішили діяти своїми силами. На 30 липня запланована масова пошукова операція. Волонтери прочешут рідне село дівчата і прилеглі поля, посадки і населені пункти.

Популярні новини зараз
Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще

Знай повідомляв, що під Тернополем шукають чоловіка з темним волоссям і великими вухами. 23 липня чоловік вийшов з дому і зник. Донині про нього немає звісток. Поліція просить всіх, хто бачив чоловіка зателефонувати і повідомити про місце знаходження.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопіллі молодий чоловік пограбував пенсіонерку. Він під час роботи у неї в будинку помітив, де лежать цінності. Після закінчення робіт, він повернувся і взяв те, що помітив раніше. Сліди пограбування він ефектно замела, тому потерпіла не відразу зрозуміла, що її пограбували.