На Буковині в Стороженецькому районі 12 березня 2020 року сталася трагедія, в якій загинули мати та 1,5-однорічна дівчинка. Слідчі завершили розслідування і передали матеріали справи до суду. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації Нацполиции в Чернівецькій області.

Головним підозрюваним і обвинуваченим є глава сімейства. За версією слідства, він завдав кілька ударів сокирою по голові дружині, а потім задушив 1,5-однорічну доньку. За скоєне чоловікові загрожує довічне ув'язнення.

Варто нагадати, що 12 березня цього року слідчі затримали жителя села Заволока, якого підозрюють у скоєнні подвійного вбивства. За версією правоохоронців він завдав кілька ударів сокирою по голові дружині, а потім убив і дочка.

Підозрюваного затримали на місці події 12 березня. Поліція діяла у відповідності зі статтею 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України. Після цього слідчі повідомили про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статті 115 та пунктами 2, 9, 13 частини 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Слідчий суддя обрав запобіжний захід підозрюваному у вигляді позбавлення волі на термін 60 днів.

Варто нагадати, що українка вчинила вбивство в Італії. Вона прикінчила свого коханця і співмешканця, який не відпускав її додому й змушував займатися з ним інтимом.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Знай повідомляв, що в Харкові поліція розслідує вбивство чоловіка, підозрюваної є його коханка.

Нещодавно Знай передавав, що у львові посеред вулиці знайшли труп людини.