На Буковині потрапила літня жінка. Рідні просять допомогти в її пошуках, так як у неї можуть бути провали в пам'яті. Поліція взялася за пошуки і опублікувала фото і прикмети зниклої.

Правоохоронці з Заставнівського відділу показали фото, на якому зображена 79-річна жителька села Миткив – Бейко Марія Дмитрівна.

Родичі розповіли, що літня жінка залишила будинок в 23:00 28 липня і до цих пір її ніхто не може знайти. Їм нічого невідомо про її можливе місце знаходження. Вони відзначили, що у неї можуть бути провали в пам'яті.

Пропала Марія Бейко Фото: Нацполиция

Прикмети зниклої – зріст 182 см, худорлява статура, на обличчі їй синці від падіння. Найімовірніше була одягнена в халат червоного кольору з білим горохом і косинку.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліція і родичі просять зателефонувати на лінію 102 всіх, хто бачив Марію Бейко або знає, де вона знаходиться.

Варто нагадати, що в Харківській області ведуться пошуки зниклої 17-річної дівчини Олени Забазновой, яка пішла з дому і дотепер про неї немає звісток. Дівчина нещодавно стала мамою і вдома її чекає малюк. Олена пропала ще 11 липня. 30 липня в її рідному селі волонтери провели пошукову операцію, прочесавши всі прилеглі поля і посадки, а також найближчі села.

Знай повідомляв, що під Тернополем зник літній чоловік з темним волоссям. Він вийшов з дому близько 8 години вечора 23 липня і більше його ніхто не бачив. Рідні повідомили в поліцію про зникнення чоловіка вже через кілька годин після інциденту, але досі про нього немає відомостей.

Нещодавно Знай передавав, що в Хмельницькій області пропав молодий чоловік, у якого бувають провали в пам'яті. Рідні просять допомогти знайти хлопця, який зник 24 липня. Вони кажуть, що провали в пам'яті почалися після травми голови під час автомобільної аварії.