29 липня пройшли змагання з пауерліфтингу – класичний жим лежачи. Змагання проходять у рамках великого спортивного заходу в Донецькій області в селищі міського типу Мангуш. В цьому виді змагань впевнену перемогу взяла мешканка Чернівецької області.

29 липня відбулися змагання з класичного жиму лежачи. У цій дисципліні Буковину представила спортсменка Тетяна Литвинюк. Вона представила вагову категорію 84кг+ і посіла друге місце. Тренери Тетяни Сергій та Ірина Изосимовы. Про перемогу буковинки розповіли у Чернівецькій ОДА.

Також у змаганнях з пауерліфтингу взяла участь Наталія Жуковська. Вона посіла 4 місце в категорії 63кг. Її тренер – Володимир Крушельницький.

Варто відзначити, що українська легкоатлетка, чемпіонка і просто красуня Марина Бех-Романчук показала знімки з черговою своєю тренування. Дівчина при цьому засвітила сталевий прес, про який може мріяти будь-який хлопець. Завдяки своїй фігурі і чарівній усмішці Марина зібрала величезну аудиторію передплатників у соціальній мережі. Її фотографії отримують тисячі відміток "нарвится", а спортивні досягнення роблять її кумиром.

Знай повідомляв, що юний житель Хмельниччини показав справжній талант. Молодий чоловік став чемпіоном україни з тенісу. Чемпіонат проходив в Ірпені, у заході брали участь юні спортсмени до 12 років. Хмельниччанин Юрій Бєлозерцев отримав перше місце.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що юний франківчанин посів призове місце в змаганнях з настільного тенісу. Абсолютним чемпіоном серед юніорів став 16-річний житель Івано-Франківщини Назар Третяк.