У Чернівцях починається боротьба за крісло мера. Особливо важлива ця боротьба зараз, так як жителі міста чекають змін після декількох років бездіяльності Олексія Каспрука. Нещодавно стало відомо, що секретар чернівецької міськради подав дві кандидатури на посаду заступника міського голови. Інформація про це з'явилася на сайті міської ради.

зокрема, на сайті ратуші з'явилися два проекти рішень, автором яких став Василь Продан. У відповідності з цими документами планує призначити на цю посаду заступника міського голови, депутата міськради від фракції Батьківщина Юрія Березі або громадського активіста колишнього депутата міськради Дмитра Сирмана. Перед цим кандидат Берега підтвердив свої наміри стати заступником міського голови.

Дмитро Сірман Фото: Чернівецький промінь

Варто відзначити, що Олексія Каспрука зняв з посади Верховний суд України зовсім недавно. Колишній міський голова довго чинив опір цьому рішенню і доводив, що рішення депутатів міськради було незаконним. Однак судді були іншої думки і повернули справу на додатковий розгляд до суду нижчої інстанції. Таким чином, Олексій Каспрук опинився знову звільненим з посади.

Після цього у Чернівцях розігрався скандал. Каспрук відмовився передавати справи секретарю міської ради Продану і не з'явився в мерію, щоб віддати ключі і печатки. Замість цього він надіслав свого підлеглого, який привіз ключі від сейфа, де лежали друку. В якості пояснення Каспрук передав, що у нього термінові зустрічі і він дуже зайнятий.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нещодавно з'явилася інформація про те, що мера Каспрука викрили спробу попіаритись на своєму звільненні. Його спіймали на замовлення інтерв'ю у всеукраїнському виданні, за яке він виклав не менш 80 тисяч гривень.