У Чернівцях поліція і швидка допомога провели спільну операцію «Увага спецсігнал!». Для цього вони виїхали на вулиці міста з включеними проблисковими маячками та звуковими сигналами.

Дана операція покликана нагадати водіям про необхідність дотримуватися правил і пропускати транспорт зі спецсигналами. Також поліцейські пояснили, що, поступаючись дорогу швидкої або іншому спецтранспорту, водії можуть допомогти дістатися співробітникам екстрених служб швидко і безпечно до місця події. Про це повідомили в УПП Чернівецькій області.

Патрульні розповіли, що на дорогах почастішали випадки, коли водії не пропускають спецтранспорт, тому аварії і загибель медиків і правоохоронців потрібно зупинити і нагадати водіям про необхідність дотримання правил.

«Варто відзначити і те, що пішоходи та велосипедисти, як учасники дорожнього руху теж повинні зупинитися і надати безперешкодний проїзд транспортних засобів, що рухаються з увімкненими проблисковими маячками синього і червоного або лише червоного кольору», - йдеться в повідомленні.

За підсумками операції виявлено тільки 4 порушників, які не зволили пропустити швидку і патрульну машини. Більшість водіїв пропустили спеціальний транспорт. На порушників були складені протоколи за ч. 3 ст. 122 КУпАП.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, Знай писав, що під Харковом карета швидкої допомоги збила жінку. Вона хотіла перебігти дорогу перед летить швидкої, але не встигла.

Також Знай повідомляв, що в Хмельницькій області в аварію потрапила швидка допомога.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові патрульна машина поліції врізалася в швидку.