На Буковині та Рівненщині зафіксовано спалах COVID-19, про це повідомили на своїх сторінках в Facebook голови Чернівецької і Рівненської ОДА Сергій Осачук та Віталій Коваль.

  • У Чернівецькій області за минулу добу, 2 серпня, виявили 82 нових випадки коронавіруса, один літній чоловік з важкими супутніми хворобами помер

  • На Рівненщині 2 серпня зафіксували 29 заражень і три смерті від COVID-19

У той же час, за даними чиновника, 103 жителя Чернівецької області одужали від коронавіруса.

"Якщо порівнювати з показниками, які ми мали в червні, кількість нових хворих досить значне. Фахівці лабораторного центру зафіксували 82 нових випадки. Всього було досліджено 376 зразків", – написав Осачук про ситуацію на Буковині.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

У Чернівецькій області станом на 2 серпня в лікарнях регіону перебувало 314 осіб з симптомами COVID-19. З них у 121 інфекція підтвердилася. Стан 30 хворих оцінюється як важкий. З них у реанімації – 2.

2 серпня на Буковині був зафіксований черговий летальний випадок. Помер 81-річний житель Чернівців, який, крім COVID-19, мав двосторонню пневмонію і серйозні супутні хвороби – гіпертонію, ішемію, цукровий діабет, ускладнений гангреною стопи, яка викликала сепсис. Тривалий час він перебував на апараті штучної вентиляції легенів.

У Рівненській області, як повідомив глава регіону Коваль, за минулу добу хвороба була виявлена у 29 пацієнтів. Їх вік коливається в межах 12-70 років . Найбільше нових випадків виявили в місті Костопіль (14)., 11 мешканців Рівненщини змогли вилікуватися від коронавирусной інфекції.

Кількість летальних випадків у Рівненській області зросло до 97 (+3 за добу). 2 серпня від хвороби померли 75-річна жителька Рівного, 68-річний чоловік з села Оженин Острозького району та 80-річний житель села Городок Рівненського району.

Нагадаємо, що 31 липня Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розподілила регіони України на чотири зони, в залежності від епідемічної ситуації: на зелену, жовту, помаранчеву і червону.

Раніше портал «Знай.uа» писав І весь світ зачекає, адже багаті країни платять за вакцину від COVID-19 наперед — хто першим отримає "пігулку"

Також портал «Знай.uа» писав “Пропуск в супермаркет”: Комаровський розповів, коли потрібні маски

Також портал «Знай.uа» писав, що Моз заявив про 400 тисяч українців з вірусом, анонсований новий сценарій: "Розслаблятися рано"

https://www.youtube.com/watch?v=rWC5giKFUVo