В обласному музеї народної архітектури та побуту одружилася пара молодят. Про це повідомляє Південно-Західне міжрегіональне управління Міністерства юстиції.
Тут для закоханих організували зворушливу церемонію серед мальовничої природи старовинного буковинського села. Сонячний настрій, гарна локація та безмежне кохання. На території комунального закладу «Чернівецький обласний музей народної архітектури та побуту», який нещодавно став одним із організаторів державної реєстрації проєкту Міністерства юстиції «Шлюб за добу», одружилася перша пара молодят.
Молодята, які хочуть одружитися у скорочені терміни, подають до організатора паспорти та відповідну заяву, а за 24 години приходять на реєстрацію шлюбу.
Закохані, які хочуть скористатися послугою «Шлюб за добу» у музеї просто неба, можуть звернутися до організатора за адресою Чернівецька обл., м. Чернівці, вул. Світловодська, 2., тел.. (03722) 54-29-70.

З початку року на Буковині такою можливістю скористалися 115 пар наречених, у липні лише у Чернівцях за скороченою процедурою одружилися 92 пари.

Послуга доступна у трьох містах Чернівецької області: Вижниці, Хотині та Чернівцях.

Раніше портал «Знай.uа» писав Вибори мера у Чернівцях - Продан розповів, хто може сісти в крісло Каспрука

Також портал «Знай.uа» писав, що На Буковині дружок губернатора Осачука прогорів на мерзенній схемі - кожен папірець за гроші

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Львовом підірвали відомого бізнесмена, в поліції переполох - привіт 90-ті

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще