У Чернівцях активісти і волонтери збирають гуманітарну допомогу для пацієнтів психіатричної лікарні.

Хворим бракує засобів гігієни, одягу та їжі. Про це повідомила писменниця Христя Венгринюк на своїй сторінці у фейсбуці.

"Всі, хто хоче передати допомогу психіатричній лікарні і може зробити це особисто, то чекаємо вас о 12.00 13 серпня біля входу лікарні, що розташована на вул. Мусоргського, 2.

Як пам'ятаєте, хворі найбільше потребують засобів гігієни (шампуні, мила, порошки, зубні пасти та щітки, туалетний папір, особиста гігієна для жінок), постільної білизни, одягу та їжі.

Хто ніяк не може в четвер, то маєте можливість передати в центр Андрію Тужикову або в студію мистецтв "МонмАртр" з 16 по 19 в ТЦ "Майдан", 2 поверх", - повідомила Христя.

Нагадаємо, стало відомо про те, ч то в Запоріжжі смерть медика, у якого був діагностований коронавірус, визнали пов'язаний з виробництвом.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Таким чином, повідомляється, що сім'я медичного працівника Запорізької лікарні під номером 6 тепер можуть розраховувати на те, що їм буде виплачена компенсація.

Про це повідомили в ГУ Держпраці в Запорізькій області.

Помер співробітник лікарні ще в середині травня, і тільки зараз, через практично три місяці, було завершено розслідування його смерті.

І ось, було встановлено, що медик був інфікований від хворих, і продовжував виконувати свої професійні обов'язки.

Тому спеціальна комісія прийняла рішення про зв'язок випадку гострого професійного захворювання з виробництвом. Родині померлого медика роз'яснили їхні права.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Маленьку львів'янку підкосив вірус, що мутував від "корони" - лікарі розповіли про стан змученої принцеси

Також портал «Знай.uа» писав, що Морський атракціон відправив відпочивальника у лікарню: перелом хребта і запалення легенів

Також портал «Знай.uа» писав, що На запорізькому заводі витік небезпечної речовини - троє в реанімації, медики чаклують над постраждалими