10 серпня виникла пожежа в смт Берегомет Вижницького району. Жінка, яка зателефонувала на спецлінію 101, повідомила, що горить її господарська будівля.

Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем самої власниці, інформує Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Неподалік будівлі жінка спалювала сміття, а коли залишила вогонь без нагляду, він перекинувся на споруду та розповсюдився на площу 15 кв. м.

На виклик прибули вогнеборці, які ліквідували пожежу, врятувавши від знищення господарську будівлю та попередивши перекидання вогню на ще одну сусідню господарську споруду. Полум’я знищило частково покриття будівлі, де сталася пожежа, господарське приладдя, речі домашнього вжитку.

Нагадаємо, упродовж минулого тижня (з 03.08 по 09.08) підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій здійснювали виїзди для проведення заходів із запобігання надзвичайним ситуаціям, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Ліквідовано 3 тис. 94 пожежі, врятовано на пожежах 17 осіб та не допущено знищення вогнем 520 будівель і 65 од. техніки. На пожежах загинуло 18 осіб, орієнтовні збитки, за оперативними даними, становлять 11 млн. 298 тис. грн.

Упродовж тижня піротехнічними підрозділами ДСНС здійснено 347 виїздів, у ході яких виявлено, вилучено та знищено 2 тис. 110 вибухонебезпечних предметів.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Чернівчан атакують отруйні тварюки, один укус – і в реанімацію

Також портал «Знай.uа» писав, що Київська багатоповерхівка спалахнула, як сірник - "Рятуйся, хто може!"

Також портал «Знай.uа» писав, що Під Києвом вогонь з неба мало не залишив людей без даху над головою