Станом на 11 серпня 2020 року у базі даних служби зайнятості Буковини є 876 вакансій. Про це повідомили у Чернівецькому обласному центрі зайнятості.

Найвищі зарплати – від 15 до 18 тисяч гривень роботодавці пропонують майстру цеху, двом керуючим відділенням та одному виконавцю робіт.

"Порівняно з аналогічним періодом минулого року, по області відбулося зменшення кількості вакансій на 50%, середній рівень заробітної плати по вакансіях складає 6061 грн, в той час як у минулому році цей показник був 6353 грн", - розповідає директорка Чернівецького обласного центру зайнятості Любов Кожолянко.

Роботодавці пропонують зарплату від 10 до 15 тисяч гривень на 84 вакансії. На таку оплату шукають бухгалтерів, начальника сектору, термообробників швацьких виробів, поліцейських (інспекторів) патрульної служби, водіїв тролейбусів, швачок та електромонтажників-схемників. Заробітну плату від 7 до 10 тисяч гривень пропонують електромонтерам з експлуатації, слюсарям з експлуатації та ремонту газового устаткування, слюсарям аварійно-видобувних робіт, операторам швацького устаткування, провідникам пасажирських вагонів, верстатникам деревообробних верстатів, фармацевтам. Загалом є 190 вакансій.

118 пропозицій роботи зареєстровано із зарплатою від 6 до 7 тисяч гривень. Це робота для інспекторів, слюсарів з ремонту рухомого складу, контролерів водопровідного господарства, монтерів колій, електромеханіків та столярів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Від мінімальної зарплати до 6 тисяч гривень є 298 вільних посад. Роботодавці пропонують таку оплату менеджерам, бухгалтерам, головним спеціалістам в органах держуправління, майстрам з охорони праці.

Решта – 182 пропозиції з мінімальною заробітною платою. На таку оплату шукають бібліотекарів, юрисконсультів, методиста, вчителя-дефектолога, викладача-інструменталіста, викладача професійного навчального закладу, лікаря-лаборанта та вихователів.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Samsung представила нові пристрої екосистеми Galaxy для роботи і розваг

Також портал «Знай.uа» писав, що Від Чехії та Польщі до Білорусі та Туреччини: які країни разом з Україною потрапили в "зелену зону" карантину

Також портал «Знай.uа» писав, що Пільговикам Чернівців готують "посткарантинний" сюрприз у громадському транспорті - ховайте гаманці