11 серпня 2020 року на спецлінію 101 зателефонував житель села Бузовиця Кельменецького району і повідомив, що у нього на подвір’ї чути жалібне мявкання кота. Про це повідомляє управління ДСНС України у Чернівецькій області.

Бідолашна тварина впала в криницю на глибину близько 10 метрів. Кішка зачепилася за камінь і з усіх сил намагалася втриматися на плаву, щоб не піти під воду. Але самостійно вибратися з такої глибини вона не змогла. Господар теж не міг самотужки дістати кота з колодязя. Чоловік викликав рятувальників.

Працівники 10 державної пожежно-рятувальної частини смт Кельменців, спустилися до криниці, використовуючи мотузку та врятували тварину.

Знесилену, але живу кішку, передали господарю.

Нагадаємо, на Закарпатті врятували собаку з нечистот. Тварина провела у вигрібній ямі провела добу, а поруч у неї були цуценята, які чекали маму. Інцидент стався в селі Ботеве. Подробиці просто шокують.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Місцева мешканка почула, як скиглить собака. Тварина довго скиглило і вона пішла шукати, звідки йде звук. Коли собака була виявлена, то жителі викликали рятувальників, щоб вийняти її з пастки.

Після цього стало відомо, що собака – мама, що годує і у неї недалеко звідси є 7 цуценят. Далі з'ясувалося, що собака донедавна була домашньою, а коли господарі зрозуміли, що вона вагітна, то побили і викинули на вулицю. Досі тварина не змогла оговтатися від побоїв. У неї вибита щелепа і забита печінка. При цьому собака продовжує годувати цуценят.

На даний момент тварина знаходиться у волонтера і проходить лікування. Жінка стежить за самою матусею і за її численним потомством. У поліцію написано заяву про жорстоке поводження з твариною.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Притравочні станції в Україні навчають вбивати: лисиці, єноту, чи ведмедю видаляють ікла і кігті

Також портал «Знай.uа» писав, що Запорізький шкуродер викинув малюка з вікна на очах у сусідів і поплатився

Також портал «Знай.uа» писав, що Озвірілий чернівчанин озброївся ножем і спустив пса на копів - "Не підходь!"