Вчора, 12 серпня, в річці в селі Кам'янка Глибоцького району виявлено непізнаний труп жінки у віці 18-20 років. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Чернівецькій області.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група ВП і криміналіст.

Фахівці встановили, що загиблою є дівчина 2002 року народження. Тіло було без видимих пошкоджень.

Всі обставини загибелі 18-річної дівчини зараз з'ясовують поліцейські.

Станом на 12 серпня, як повідомляє прес-служба ДСНС України, на водних об'єктах України з початку місяця загинуло 77 осіб, з них - 3 дітей. Вдалося врятувати 34 людини, в тому числі 4 дитини.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, на Тернопільщині втопився молодий чоловік. Трагедія сталася на очах дружини загиблого. Про інцидент в поліцію повідомила дружина.

Як з'ясувалося, чоловік і дружина прийшли відпочити на водойму, розташовану в Хоросткові Гусятинського району. Чоловік пішов купатися і потонув. На місце трагедії виїхала слідчо-оперативна група та рятувальники.

Тіло потонулого чоловіка вдалося знайти тільки наступного дня на дні водойми.

В черговий раз рятувальники і правоохоронці відзначили, що найбільш частими причинами загибелі людей у водоймах є прийняття спиртних напоїв під час перебування на пляжі. Також другою частою причиною загибелі людей є купання в необладнаних для цього місцях з необстеженим дном. Корчі, валуни і ями на дні стають причинами загибелі дітей і дорослих.

Раніше портал " Знай.ua" писав про те, що На українських пляжах виявили холероподібні вібріони: що відбувається при попаданні в організм

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Харковом 10-річна дитина загинула на річці - відпустили на пляж одного

Також портал " Знай.ua" писав, що Під Києвом вогонь з неба мало не залишив людей без даху над головою