На Буковині згоріло 7 гектарів сухої трави. Пожежі у двох випадках виникли через необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Про це повідомляє Чернівецький промінь.

18 серпня у місті Сокиряни виникла пожежа. На відкритій території загорілася суха трава, площею 2 га. Полум’я помітили перехожі та зателефонували на спецлінію 101. На місце події прибули рятувальники 8 державної пожежно-рятувальної частини міста Сокиряни та ліквідували пожежу в тих межах, в яких застали її на момент прибуття.
У селі Горішні Шерівці Заставнівського району теж горіла суха трава і чагарники на відкритій території. Площа пожежі склала 5 га. На місце події направили вогнеборців з міст Заставна та Чернівці, котрі ліквідували пожежу. Внаслідок пожежі згоріла суха трава та чагарники.

Причинами пожеж у обох випадках стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Пожежа може охопити все поле навіть від одного-єдиного сірника. Як зазначають у ДСНС, основними причинами виникнення пожеж на полях є необережне поводження з вогнем, умисне випалювання, а також порушення правил експлуатації машин.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що Незаконні рубки лісів продовжують трагедію Карпат - Андрій Мальований закликав до відповідальності

Також портал «Знай.uа» писав, що АМКУ оштрафувало Укрзалізницю на 18,2 млн гривень через рішення Директора департаменту комерційної роботи Укрзалізниця Андрія Мірошнікова

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що Європарламент оголосив Лукашенка персоною нон-грата: "Вибори не були ні вільними, ні справедливими"