У селі Чудей (Чернівецька область) трапилася ДТП у результаті якої водій наїхав на пішохода. Малолітня дівчина наразі перебуває у лікарні.

Про це повідомила пресслужба поліції Чернівецької області.

Як повідомили правоохоронці, 41-річний водій автомобіля «Audi» на іноземній реєстрації не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на малолітню дівчину. 13-річну жительку села Чудей медики доправили до лікарні для проведення обстеження. У школярки діагностували перелом правої стегневої кістки.

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

За вказаним фактом слідчі Сторожинецького відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

фото: Національна поліція
фото: Національна поліція

Нагадаємо, у Чернівецькій області на дорозі місцевого значення зіткнулися іномарки «Volkswagen Jetta» й «Audi A6» на іноземній реєстрації.

Від отриманих під час автопригоди травм на місці події загинув 36-річний водій легковика «Volkswagen». Його 26-річний пасажир отримав тілесні ушкодження і помер в лікарні під час надання медичної допомоги.

Лікарі оглянули 20-річного водія «Audi» та перевірили його на стан сп’яніння. Поліцейські опитали свідків та очевидців аварії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Закарпатті шумахер за кермом фури зніс з дороги трьох дітей - "Роз'їздилися на велосипедах"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Чернівцях 16-річний шумахер відправив на лікарняне ліжко двох городян - летів, як очманілий

Також «Знай.uа» писав, що Красуня з Буковини потребує допомоги – аварія залишила без ноги і шансів на здорове життя