У селі Нижні Станівці у Чернівецькій області, у психоневрологічному інтернаті зафіксували спалах коронавірусу. Про це повідомив директор закладу Микола Харіна.

"Зараз коронавірус підтвердили у 11 підопічних нашого інтернату. Їх стан стабільний, їм надають всю необхідну медичну допомогу. На щастя, хворих у важкому стані немає. Всі вони знаходяться на контролі сімейного лікаря",- розповів директор інтернату.

За словами Миколу Харіна, ще п'ятеро людей, хто здали ПЛР-тести, очікують отримати результати найближчими днями.

Персонал інтернату працює в масках і захисних костюмах. Заклад закрито на карантин, нікого стороннього не пускають.

У Нижньостановецькому психоневрологічному інтернаті зараз перебуває 187 підопічних. Вони проживають в установі цілодобово.

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Це дорослі люди, які мають психоневрологічні захворювання. Серед підопічних нашого інтернату дітей немає",- додав Харіна.

Станом на 27 серпня в Україні лабораторно підтверджено 112 059 випадків COVID-19.

1 974 нових випадки коронавирусной хвороби COVID-19 зафіксували за добу 26 серпня, при цьому померли від коронавируса 49 хворих, а одужали 763 людини.

Раніше портал "Знай.ua" писав, що Чернівецька область потрапила до "чорного списку" через вірус, хворіють цілими сім'ями

Також раніше портал "Знай.ua" писав, що У Чернівцях різко зупинилися тролейбуси, скандал на все місто: "Яка червона зона"?

Також портал "Знай.ua" писав, що Як діти підуть до школи з 1 вересня: уроки, харчування, медогляд та виявлення хворих