У Чернівцях завдяки пильності небайдужих громадян патрульні повернули додому 4-річного хлопчика. Дитина загубилася під час прогулянки.

26 серпня ввечері, на спецлінію 102 надійшло звернення від громадянки, яка повідомила, що виявила розгублену дитину. Хлопчик був без супроводу дорослих.

Правоохоронці виїхали на місце події. Жінка передала хлопчика патрульним. До поліцейських надійшла інформація, у ході спілкування із громадянами, що на лінію 102 також звернулася стурбована жінка, яка шукає дитину. Поліцейські зв’язалися з матір’ю та дізналися місце, де проживає вона і хлопчик.

В УПП наголосили, якщо зникла дитина, слід негайно телефонуйте на лінію 102.

«Самостійні пошуки, як правило, не приводять до результатів, а дитина може потрапити у біду», - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, поліцейські Харківщини розшукали зниклого 12-річного жителя Нововодолазького району. Хлопчика шукали майже добу.

Для пошуку дитини було розгорнуто операцію за участю співробітників Управління карного розшуку, ювенальної превенції, особового складу районної поліції, волонтерів, мисливців та кінологів. Також у повітря підняли три літаки цивільної авіації.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що На Тернопільщині поліція розшукує хлопця у білій футболці: зник разом з "Жигулями"

Також портал «Знай.uа» писав, що Хмельничанка накачалася горілкою і нарвалася на копів: "Дитина зникла!"

Також «Знай.uа» писав, що У Бердянську троє хлопчиків - сиріт втекли з санаторію, щоб не повертатися в дитячий будинок