У Чернівецькій області з 2 вересня запрацювала вже 16 госпітальна база для прийому хворих на коронавірус. Про це повідомляє Чернівецька ОДА.

«У Чернівецькій області відкривають шістнадцяту госпітальну базу для хворих на коронавірус. Із 2 вересня недужих на Covid-19 та осіб із підозрою на нього прийматиме Герцаївська центральна районна лікарня», – йдеться у повідомленні.

Для потреб цих пацієнтів перепрофілювали терапевтичне та хірургічне відділення районної лікарні.

В обласній адміністрації розповіли, що для хворих на Covid-19 у Герцаївській районній лікарні розгорнули 54 стаціонарних та три реанімаційних ліжка.

«Раніше хворих на коронавірус із Герцаївського району доправляли до Глибоцької або ж до обласної лікарні у Чернівцях. Однак, враховуючи завантаженість цих стаціонарів, ухвалили рішення відкрити додаткову госпітальну базу», – додали в ОДА.

У середу, 2 вересня, у 137 буковинців підтвердили коронавірус. А днем раніше, у вівторок, в області зареєстрували вдвічі менше нових випадків - 67.

На 3 вересня, всього в Україні зареєстровано 128 228 інфікованих Covid-19: нових хворих на коронавірус за добу — 2 430, одужало — 59 676 осіб, померло через наслідки хвороби — 2 710 осіб.

Раніше портал "Знай.ua" писав - Кличко пророкує киянам "інфекційний вибух": "Дошасталися"

Також портал "Знай.ua" писав - Карантин в Україні: українців попередили про продовження, чого чекати після 31 жовтня

Також портал "Знай.ua" писав, що Жириновський став піддослідним пацюком лікарів Путіна, почалась побочка: "Занапастили діда"

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще