У Чернівецькій області жінка звернулася до поліції по допомогу в пошуках дитини. 13-річна дівчина пішла з дому та відмовлялася спілкуватися з рідними і не повідомляла їм про своє місцезнаходження. Впродовж доби правоохоронці розшукали дівчину та повернули додому.

"Увечері 2 вересня до поліції звернулася 38-річна жителька села Давидівка і повідомила, що її донька 31 серпня пішла з дому та не повернулася.
У пошуках 13-річної дівчини був задіяний весь особовий склад Сторожинецького відділу поліції. Правоохоронці перевірили осіб, з якими могла спілкуватися розшукувана. В результаті оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили місцезнаходження дитини. Весь цей час дівчина перебувала у своєї знайомої в сусідньому селі", - повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Будь-яких протиправних дій щодо неї за час відсутності не вчинялося. Співробітники поліції повернули малолітню додому та провели з нею профілактичну бесіду для уникнення подібних випадків у майбутньому.

Нагадаємо, що в Києві розшукують жінку, яка не повернулася додому. У неї серйозні проблеми зі здоров'ям. Жук Валентина Миколаївна народилася в 1968 році. У середу, другого вересня вона пішла з дому близько 17:00, і по сьогоднішній день не повернулася. Ніхто не знає де вона, що з нею, і чи все добре. Загубилася вона в столиці, в мікрорайоні Бортничі. Жінка страждає деменцією.

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Харкові зникла темноволоса жінка з гіпсом на нозі - рідні не знаходять собі місця

Також портал «Знай.uа» писав, що Українка застрелила чоловіка під час сварки і забетонувала тіло - "Поїхав з дому і зник"

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові скорчений труп поставив на вуха все місто - впав зі страшної висоти